Notícies

Escola Matinera Curs 2021-22

Necessiteu escola matinera per aquest curs?

Ací teniu la informació sobre el funcionament i el full d'inscripció d'aquest servei gestionat per Associació Vele i Vents - En Tirereta la Ludoteca.

El mural de 6é

A l'alumnat de 6é del Curs 2019/20:

El confinament que vàrem viure al Curs 2019/2020 va complicar poder fer les activitats que tradicionalment fem amb l'alumnat que acaba l'Etapa de Primària. 

MATRICULACIÓ PER AL CURS 2021-2022

Tota la informació per a les famílies que participen al procés de matriculació per al Curs 2021/22 la podeu trobar en aquestos enllaços:

EL 30 DE JUNY ES PUBLICARAN LES LLISTES DEFINITIVES  CAL DEMANAR "CITA PRÈVIA" PER PRESENTAR LA DOCUMENTACIÓ I CONFIRMAR MATRÍCULA 
 
TELEFONAR PER DEMANAR CITA PRÈVIA 
96 120 58 15                                    

Podràs confirmar a partir de les 10h en aquest enllaç de la  https://portal.edu.gva.es/telematricula/definitives/
Pots contactar també per correu electrònic: info@escolajaume.com

IMPORTANT

Segons la Resolució del 29 de març de 2021, del conseller d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es dicten instruccions respecte del procediment d'admissió de l'alumnat en els centres docents sostinguts amb fons públics de la Comunitat Valenciana, es determina que sols hauran de fer la sol·licitud presencial al centre en què sol·liciten plaça com a primera opció  les persones que:
- únicament disposen de passaport com a document d'identificació
- escolaritzen un fill/a amb necessitats educatives especials
- tinguen dificultats d'accés a mitjans electrònics
 

MEMÒRIA AMPA CURS 2019-2020

1. INTRODUCCIÓ.

Al setembre, quan varem començar aquest curs 2019-2020, donàvem la benvinguda a les famílies que s’incorporaven a la nostra escola i a tota la comunitat educativa esperant omplir el nou curs d’il·lusions, participació, aprenentatge, col·laboració... però malauradament ningú és podia ni imaginar que en el seu transcurs tinguérem una pandèmia per coronavirus, amb la conseqüència de no poder fer l'últim trimestre a la nostra escola i haver de fer el fi de curs per Google meet. Un fi de curs que les famílies i l’alumnat de sisè no han pogut fer l'acomiadament a l'escola, encara que està pendent per a quan es puga fer. 

Però, malgrat aquesta situació sobrevinguda i excepcional que hem viscut, entre tots i totes l'hem superat amb molt bona nota. No ha sigut fàcil i hem fet un gran esforç tota la comunitat educativa per adaptar-nos a les circumstàncies i mantindre el contacte virtualment.

No obstant això el nou curs començà amb millores a l'escola gràcies a l'esforç de tots i totes. L’AMPA va contribuir econòmicament a insonoritzar una paret de l'aula de 3rB situada al costat de la classe de música, renovació de l'arener del pati de primària i reomplir l'arener d'infantil, posar reg per aspersió al pati de primària per evitar malalties provocades per la pols i la seua entrada a les classes que fan malbé els elementos tecnològics. Així com la compra de folre per als nous llibres de text, que les mares de la Comissió de llibres han posat. Amb tot l’anterior s’ha de sumar també l’aportació econòmica de l’AMPA per a preparar l’espai de la nova biblioteca (insonorització paret, parquet i pintura) que es va fer en el transcurs d’aquest curs.

Per portar a terme totes les activitats i millores de la nostra escola necessitem de la participació i col·laboració de tota la comunitat educativa. Una participació que dins de la Comunitat d’Aprenentatge a la que pertanyem és fonamental per fer d’aquest projecte conjunt un projecte viu i que segons estudis científics s’ha comprovat que millora la convivència i el rendiment acadèmic de l'alumnat. Per tot això les famílies som una peça clau dins d'aquest projecte.

Per tant, hem de trobar formes per dinamitzar a que les famílies pugan participar  i estar presents en l'educació dels seus fills i filles dins de l'entorn escolar. Una experiència molt gratificant per a nosaltres com a pares i mares, però sobretot per als nostres fills i filles que els agrada vore la diversitat de persones que entren a les classes a compartir les seves experiències, coneixements... amb l'objectiu d'aprendre uns dels altres.

Per últim, com va dir Eduardo Galeano, periodista i escriptor: "mucha gente pequeña, en lugares pequeños, haciendo cosas pequeñas, pueden cambiar el mundo".

I amb totes aquestes xicotetes coses i tot el que estiga a les nostres mans podem fer l'estància dels nostres fills i filles a l'escola un lloc segur i agradable.

Ara sols queda esperar el nou curs i  retrobar-nos a l'escola el 7 de setembre, que esperem que així siga dins de la nova normalitat.

Contingut sindicat