El Full Digital


El Full Digital :loud_sound: 6 / 10 / 2017

1. Eleccions al Consell Escolar.

S'ha convocat, a través de les instruccions de Conselleria d'Educació, el procediment per a les Eleccions als Consells Escolars dels Centres Educatius, que seran el 23 de novembre. Si esteu interessats i interessades a presentar candidatura passeu per Direcció.2. Felicitacions a l'Alumnat de 6é.

Felicitem a l'alumnat de 6é, perquè aquesta setmana, amb la coordinació d'Amalia, la seua mestra d'Educació Física, ha posat de nou en marxa la Caseta de Jocs de Pati.3. Danses 9 d'octubre.

Felicitem a tot l'alumnat i les mestres de música que ahir en presentaren les seues danses populars valencianes amb motiu de la celebració del 9 d'Octubre. La tradicional representació de la Rendició, per part de l'alumnat de 6é, aquest curs serà substituida per altra novetat que ens prepararan al mes d'abril.4. Beques de Menjador.

En aquest moment continuem sense tenir la resolució definitiva de les ajudes de menjadors. Sols ens arriba de Conselleria la informació de que s'està endarrerint tant perquè estan pendents de tràmits burocràtics per augmentar les ajudes respecte al curs anterior.5. Necessitem músics!

Necessitem mares i pares músics disposats a col·laborar en una activitat puntual d'escola. Podeu preguntar en Direcció o a la Comissió del Somni.6. El Somni a l'Escola.

La Comissió Mixta del Somni està fent un gran treball organitzant totes les activitats relacionades amb el Somni que tindrà lloc la última setmana d'octubre. La pròxima setmana repartiran el programa.

Anoteu ja a l'agenda familiar que el dissabte 28 tenim una jornada molt especial!!7. Conferència: La Barracà de 1957 a Catarroja.

El dilluns 16 d'octubre, a les 19h en la Casa de la Cultura de Catarroja, l'antic mestre de la nostra escola Juan Artola presentarà una conferència sobre La Barrancà de 1957 a Catarroja. Adjuntem invitació.8. Quina Música escoltem a l'Escola?

Ací us deixem l'enllaç a la música que escolatarem per la megafonia al llarg de les pròximes setmanes: http://blocmusicajaume.blogspot.com.es/p/megafonia.html?m=1

El Full Digital :loud_sound: 28 / 09 / 20171. Beques de Menjador.

A dia de hui continuem esperant la resolució de Conselleria amb la puntuació per obtindre ajuda de menjador.2. Horari.

A partir de dilluns comencem amb l'horari normal amb vesprada. Recordeu, les classes de matí seran de 9:00h a 12:45h i de vesprada de 15:00h a 16:30h de dilluns a dijous, i els divendres de 9:00h a 13:00h.3. Comunicació a les mestres de matí.

Ja sabeu que els mestres tenen ateció a famílies cada dijous de 12:45h a 13:30h, demanan cita prèvia. Si sorgeix qualsevol avís que vullgau comunicar a l'entrada cal deixar la consulta a Direcció o a través de les mestres que trobareu regulant la pujada a les escales de primària. EN HORA D'ENTRADA LES FAMÍLIES NO PODEN PUJAR A CLASSE, NO ÉS MOMENT D'ATENDRE ADEQUADAMENT, GRÀCIES.4. Taller de Natura.

El proper dimarts de vesprada s'inicia un "Taller de Natura" en el que participen les classes de 1r a 4t. Cada setmana participarà una classe. Funcionarà gràcies al voluntariat de l'hort coordinat per Vicent Moreno, si algú vol participar pot preguntar a Direcció.5. Caseta de "Jocs de Pati".

L'alumnat de 6é, coordinats per Amalia, la mestra d'Educació Física, està preparant la Caseta de Jocs de Pati i volen ficar-la en marxa a partir de dilluns. Els felicitem pel seu esforç.6. Formació a Famílies Nouvingudes.

El dimecres 4 d'octubre convoquem a les famílies de l'alumnat nou vingut per donar a conèixer el projecte de Comunitat d'Aprenentatge que seguim a l'escola. Adjuntem cartell amb la informació.7. Banc de Llibres.

Adjuntem còpia del contracte que les famílies de 3r a 6é que participeu del Banc de Llibres heu signat al replegar el lot.8. Celebració del 9 d'Octubre.

El dijous 5 per la vesprada celebrarem el 9 d'Octubre, el dia del País Valencià, amb unes danses al pati cada grup està preparant a les classes de música. Esteu convidades i convidats.

Deixem ací un enllaç per a que pugau veure a casa la dansa que està preparant el vostre fill o filla i us la explique:

http://blocmusicajaume.blogspot.com.es/2017/09/celebrem-el-9-doctubre-totes-la.html?m=1
 

:news
El Full Digital :loud_sound: 15/9/2017


1. Formació per a la Comunitat.

Dimecres passat vàrem tindre la primera sessió i va ser molt enriquidora. Hui mateix tenim la segona "GRUPS INTERACTIUS", aquest tema és especialment interessant per a totes aquelles persones que participeu com a voluntaris a l'escola en aquesta Actuació d'Èxit. Serà a les 13h a la biblioteca de l'escola.

2. El Somni a l'escola.

La comissió del Somni ja està en marxa. Dilluns a les 13h tornarà a reunir-se i continua oberta la possibilitat d'afegir-se més gent. Us podeu apuntar al tauló de Comunitat del hall principal.

3. Entrega dels llibres de text.

La Comissió del Banc de Llibres ha començat a repartir el llibres, hui entregaran els de 3r i 4t i dilluns els de 1r i 2n. Dimarts de 9 a 10:30h i de 17 a 18:30h estaràn per si alguna família no ha pogut passar en el seu horari.

4. Beques Menjador.

Continuem a espera de que isca la resolució amb la puntuació mínima per tindre ajuda. Informarem si tenim novetats.

5. Noves mestres.

Des de dijous tenim ja la plantilla completa. Donem la benvinguda a Mónica, que substituirà a Alícia en la tutoria de 4 anys A, i a Sara, que serà la mestra d'Educació Física de 4t i psicomotricitat en 4 anys i 5 anys.

6. Preparació de l'Hort.

Aquesta setmana ha vingut Vicent Moreno amb el tractor per llaurar l'hort i dilluns a l'hora del pati vindrà el cavall Rubio amb Carmelo per preparar els cavallons. Deixarà la terra a punt per sembrar les faves.

7. Dies festius del Caledari Escolar.

Ha arribat l'aprovació dels 3 dies festius que corresponen als centres docents de Catarroja tal com s'havien demanat des del Consell Escolar Municipal. Seràn el 7 de desembre, el 16 de març i el 30 d'abril.

8. Quina música sona a la megafonia?

Ací us deixem un enllaç al bloc de música que Jacqueline prepara per complementar el treball a classe i on podeu escoltar les músiques que aquestes setmanes escoltarem a la megafonia en les entrades i eixides a l'escola:

http://blocmusicajaume.blogspot.com.es/p/megafonia.html?m=1
blocmusicajaume.blogspot.co.uk
SETEMBRE 9:00h- EL MEU POBLE. Dani Miquel  Cliqueu a l'enllaç per escoltar la cançó. 11:00h- SHINY HAPPY PEOPLE. R.E.M.        ...
newspaper:

El Full Digital :sound: 9/9/2017

1. Entrada alumnat dilluns 11.

L'alumnat d'infantil ha d'anar a les portes de l'edifici on es troben les seues noves classes.

L'alumnat de primària ha de pujar a les 9h a les aules del curs anterior, on esperaran les mestres per acompanyar-los a les noves aules.

L'alumnat que passa a 1r haurà d'esperar al porxe del rocòdrom i allí el recollirà les seues mestres.

L'alumnat nou vingut ha d'esperar a la porta de Direcció a les 9h.

2. Xecs llibres 1r i 2n.

Els repartirem de 9 a 10h al menjador, entrant per la porta exterior que dóna al porxe. Ha de passar algun familiar o adult amb DNI.

3. Horari de setembre.

Jornada lectiva de 9 a 13h.

Eixida alumnat de menjador a les 14.50h.

4. Llibres de text.

Dilluns donarem una circular amb informació sobre com i quan els repartirà a l'escola la comissió del banc de llibres.

5. Formació per a tota la comunitat.

Adjuntem el programa amb les sessions de formació que farem les properes setmanes sobre Comunitat d'Aprenentatge. Estem totes i tots convidats.

6. Convocatòria per als membres de les diferents Comissions Mixtes.

:raising_hand::raising_hand:♂Benvolguts voluntaris i voluntàries de les Comissions Mixtes del CEIP Jaume I El Conqueridor de Catarroja:

Ja fa 5 anys que ens vam constituir com a Comunitat d'Aprenentatge. En aquell moment, tota la comunitat educativa va SOMIAR L'ESCOLA QUE VOLIEM per a poder arribar a l'escola que tenim en l'actualitat.

Per això, com vosaltres sou una part molt important de tota aquesta transformació, us convoquem a una reunió el dia 13 DE SETEMBRE A LES 16:15h A LA BIBLIOTECA amb alguns membres de la Comissió del Somni, per a explicar que va a passar amb les comissions i com podeu participar de tota aquesta fase tan especial.

Podeu aprofitar i participar a les 17h de la primera sessió de formació sobre Bases i principis de l'Aprenentatge dialògic.

Us esperem!!!

L'ESCOLA SOM TOTS I TOTES. EDUQUEM JUNTS!

La comissió del somni.